England

Jag tänkte bara påminna alla att jag är i England nu. Ett sms skulle ju i vissa fall sitta på sin plats för att visa sin ouppskatning att jag har farit landet. Speciellt från min kära syster, som jag inte ens tror VET att jag inte står på stadiga ben i staden Kumla längre.

Nu sover jag i ett minimaliskt rum, som är fullt med väskor, i en nittiosäng med Fia. Vi kan inte öppna våra väskor, och vi kan inte gå in i vårat rum förrän vi har hoppat, klättrat och snubblat över ett x antal väskor. Vi bor utanför staden som vi skulle till, igår blev vi helt ruinerade, imorse trodde vi att vi vart utlåsta och sjönk så lågt att vi satt och åt frukost på en garageuppfart. Vi ställer i alla fall upp för varandra. Killarna sover som barn i dubbelsängen medans fia är i väg och jobbar som en simpel städerska för att skramla ihop pengar till en acceptabel måltid till kvällen.
Men vi har i alla fall kul, och jag lovar att jag äter mat. Så mamma, du kan vara lugn :)


Dagens ord

Med dagens ord menas att man detta ord ska använda så många gånger som möjligt under en och samma dag. Man får inte under några omständigheter använda orden där de inte passar sig, utan måste med största möjliga precision lägga in dessa ord i väldigt genomtänkta och välvalda meningar.
Den som klarar detta bäst och mest, vinner så klart.
Det är nämligen så exraordinärt.
HERRE MIN SKAPARE!

RSS 2.0